02/ 931 03 48   BG  EN  RO

продукти

Хидрофобен (водоустойчив) шперплат

Водоустойчивият /Хидрофобният/ шперплат е съставен от кръстосани редуващи се пластове /13-слоя/ тополов фурнир, което придава здравина на материала /шперплата/. Всички листове на водоустойчивият /хидрофобен/ шперплат поотделно са с дебелина под 2 мм, подредени така, че посоката на дървесните нишки на всеки от листовете е под прав ъгъл спрямо посоката на нишките на следващия слой, слепени с лепило и пресовани.

Външните пластове на водоустойчивият /хидрофобен/ шперплат от двете страни са от полимерен слой с черно или кафяво покритие с дебелина под 1мм.

Водоустойчивите хидрофобни платна са обмазани странично с водоустойчива боя и са с размери 18,20,21 х 1220 х 2440 мм или около 3 квадратни метра.

Водоустойчивият /Хидрофобен/ шперплат има широка употреба предимно в строителството. Използва се за хоризонтален, вертикален кофраж. Водоустойчивият /хидрофобен/ Шперплат е подходящ, както в строителството така и за подиуми, сцени, преместваеми конструкции и др. Водоустойчивият/Хидрофобен/ шперплат е с голяма здравина, водоустойчивост на материала и го правят незаменим при изграждането на вертикални и хоризонтални кофражни обшивки.

Водоустойчивият /хидрофобен/ шперплат е предназначен за тежък peжим на употреба, водоустойчивите кофражни платна могат да бъдат използвани 3-4 пъти от всяка страна при максимална ефективна употреба на материала (кофражни платна), при спазване на инструкциите за съхранение и ползване на шперплата.

Хидрофобен шперплат - черен

Дължина: 2440 мм
Ширина: 1220 мм
Дебелина: 18, 20 мм
Сърцевина: 13 слоя топола
Покритие: Черен филм
Плътност на покритието: 220 гр./кв.м.
Свързващ материал: WBP лепило
Обръщаемост: Около 3-4 пъти (при правилна експлоатация)

Хидрофобен шперплат - кафяв

Дължина: 2440 мм
Ширина: 1220 мм
Дебелина: 21 мм
Сърцевина: 15 слоя топола
Покритие: Кафяво покритие с лого PS Ply
Плътност на покритието: 240 гр./кв.м.
Свързващ материал: WBP лепило
Клас: AA
Обръщаемост: Около 10-12 пъти (при правилна експлоатация)

Шперплат черен
Шперплат кафяв
Шперплат кафяв с лого